Расписание Каневских автобусов

Тема в разделе "Справочная информация и история Канева", создана пользователем BUS, 18 май 2008.

  1. turist1234

    turist1234 Гость

    Ответ: Расписание Каневских автобусов

    Так а cейчас откуда они отправляются в Канев?
  2. Mikle

    Mikle Гость

    Ответ: Расписание Каневских автобусов

    Расписание автобусов на Канев с открывшейся автостанции "Выдубичи"
    http://mikle201.livejournal.com/1085.html
  3. P.S.

    P.S.

    Регистрация:
    28 апр 2008
    Публикации:
    11.247
    Симпатии:
    155
    Мой город:
    Бобрица
    Ответ: Расписание Каневских автобусов

    Mikle, спасибо.


    На картах маршрутов автобусов - Канев - как какой-то тупик богом забытый.
    Может, - это карма, что цивилизация и толковые руководители обходят наш город стороной ?


    [​IMG]


    [​IMG]


    Кстати, есть такой город Тупик - в России, Забайкальский край.
    Прикольно, наверное, людям там живётся.

    <iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com.ua/maps?f=q&amp;source=s_q&amp;hl=ru&amp;geocode=&amp;q=%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F,+%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9+%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9,+%D0%A2%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BA&amp;aq=0&amp;oq=%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4+%D1%82%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BA&amp;sll=48.33599,31.18215&amp;sspn=7.258886,13.930664&amp;ie=UTF8&amp;hq=&amp;hnear=%D0%A2%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BA,+%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9+%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9,+%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F&amp;ll=54.4295,119.9456&amp;spn=0.024814,0.054417&amp;t=h&amp;z=14&amp;output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com.ua/maps?f=q&amp;source=embed&amp;hl=ru&amp;geocode=&amp;q=%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F,+%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9+%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9,+%D0%A2%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BA&amp;aq=0&amp;oq=%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4+%D1%82%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BA&amp;sll=48.33599,31.18215&amp;sspn=7.258886,13.930664&amp;ie=UTF8&amp;hq=&amp;hnear=%D0%A2%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BA,+%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9+%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9,+%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F&amp;ll=54.4295,119.9456&amp;spn=0.024814,0.054417&amp;t=h&amp;z=14" style="color:#0000FF;text-align:left">Просмотреть увеличенную карту</a></small>
  4. Mikle

    Mikle Гость

    Ответ: Расписание Каневских автобусов

    Посмотреть расписание и купить билет на автобусы через интернет с автостанции Канева можно на сайте http://bus.com.ua Если он недоступен, можно зайти на http://ticketspot.com.ua/
    Билет стоит на 8,3% дороже, чем в кассе автостанции. Оплата банковской карточкой или WebMoney/ После оплаты выдается бланк заказа, который надо распечатать или переписать и получить по нему в касее билеты. При этом надо предъявить паспорт.
    Расписание автобусов по автостанции Канев: http://bus.com.ua/711900/time.html Значком отмечены рейсы, на которые есть продажа на сайте. При щелчке на значок появляется страница покупки билетов.
    Табло автостанции с информацией о наличии мест и отменах рейсов: http://bus.com.ua/cgi-bin/tablo.pl?as=711900
  5. P.S.

    P.S.

    Регистрация:
    28 апр 2008
    Публикации:
    11.247
    Симпатии:
    155
    Мой город:
    Бобрица
    Ответ: Расписание Каневских автобусов

    Розклад руху пільгових автобусів по місту

    № від 4 лютого 2013 року

    [​IMG]
    http://fotkidepo.ru/photo/893538/41698W6v9kEnJey/pbIDLjD3pL/856563.jpg

    Джерело:
    http://www.dniprowazirka.com.ua/page.php?c=3820

    <center>
    ***

    Звернення №1 від 21.01.13 - до Голови ради ветеранів м.Канів В.І.Тулін.
    “У м.Житомирі, ветерани відчувають турботу - їх законні пільги захищає прокуратура”.

    Докладніше :
    http://kanev.info/showpost.php?p=16662&postcount=103


    ***

    Звернення від 22.01.13 - до депутата міської ради О.Скорина.
    “У м.Житомирі, ветерани відчувають турботу - їх законні пільги захищає прокуратура”.

    Докладніше:
    http://kanev.info/showpost.php?p=16669&postcount=104


    ***
  6. P.S.

    P.S.

    Регистрация:
    28 апр 2008
    Публикации:
    11.247
    Симпатии:
    155
    Мой город:
    Бобрица
    Ответ: Расписание Каневских автобусов

    30 липня 2013 року

    Новий розклад руху пільгових рейсів у Каневі.

    Як повідомив "Дніпровій Зірці" директор ПП "Канівавтотранс" Євгеній Маланчев, у зв'язку з численними зверненнями школярів, батьків та представників інших категорій населення щодо тисняви в пільгових автобусах в годину "пік" (з 7-ї до 8-ї години ранку та з 17-ї до 18-ї години вечора) виконавчим комітетом Канівської міської ради було прийняте рішення щодо зміни розкладу руху пільгових рейсів. Зміни були внесені до графіку руху автобусів №1 та №5, що є міськими маршрутами загального користування. Таким чином, задля забезпечення інтересів працюючих громадян та покращення зручності перевезення школярів пільгові рейси по Каневу в проміжку з 7-ї до 8-ї ранку та з 17-ї до 18-ї вечора були відмінені. Подаємо змінений розклад руху пільгових рейсів

    По маршруту №1 "Пл. Соборна - "Наша Ряба" з понеділка по п'ятницю

    Час відправлення з пл. Соборної: 7.58; 9.04; 10.00; 11.20; 12.00; 14.00; 15.00; 15.40; 16.00; 18.15.

    Час відправлення від "Нашої Ряби": 8.28; 9.34; 10.30; 11.50; 12.30; 14.30; 15.30; 16.10; 16.30; 18.45.

    По маршруту №1 "Пл. Соборна - "Наша Ряба" у суботу та святкові дні

    Час відправлення з пл. Соборної: 8.12; 9.00; 11.30; 12.30; 13.30; 14.00; 15.00; 18.00.

    Час відправлення від "Нашої Ряби": 8.42; 9.30; 12.00; 13.00; 14.00; 14.30; 15.30; 18.30.

    По маршруту №1 "Пл. Соборна - "Наша Ряба" у неділю

    Час відправлення з пл. Соборної: 8.00; 9.00; 10.40; 12.20; 13.30; 15.00; 15.40; 17.40.

    Час відправлення від "Нашої Ряби": 8.30; 9.30; 11.10; 12.50; 14.00; 15.30; 16.10; 18.10.

    По маршруту №5 "Пл. Соборна - вул. Дорошенка" з понеділка по п'ятницю

    Час відправлення з пл. Соборної: 6.30; 8.38; 9.31; 10.30; 11.30; 12.30; 13.30; 13.50; 14.30; 15.30.

    Час відправлення з вул. Дорошенка: 8.05; 9.08; 10.01; 11.00; 12.00; 13.00; 14.00; 14.20; 15.00; 16.00.

    По маршруту №5 "Пл. Соборна - вул. Дорошенка" у суботу та святкові дні

    Час відправлення з пл. Соборної: 5.25; 8.00; 9.12; 10.48; 12.15; 13.15; 14.15; 18.20.

    Час відправлення з вул. Дорошенка: 5.55; 8.30; 9.42; 11.18; 12.45; 13.45; 14.45; 18.50.

    По маршруту №5 "Пл. Соборна - вул. Дорошенка" у неділю

    Час відправлення з пл. Соборної: 5.25; 8.10; 9.30; 10.50; 12.30; 12.50; 14.15; 18.40.

    Час відправлення з вул. Дорошенка: 5.55; 8.40; 10.00; 11.20; 13.00; 13.20; 14.45; 19.10.

    За матеріалами Дніпрової зірки.
  7. sinpung

    sinpung

    Регистрация:
    28 июн 2010
    Публикации:
    9
    Симпатии:
    0
    Мой город:
    Москва
    Ответ: Расписание Каневских автобусов

    Подскажите пожалуйста, почему сайт http://bus.com.ua показывает только 4 маршрута с Канева на Киев - 10.00, 14.40,16.30 и 18.00, это на самом деле так? Ведь каждый час ходили, даже чаще? Собираюсь к деду на Рождество, не знаю какие билеты брать чтоб с автобусом не промахнуться..
  8. P.S.

    P.S.

    Регистрация:
    28 апр 2008
    Публикации:
    11.247
    Симпатии:
    155
    Мой город:
    Бобрица
    Справочная каневского автовокзала

    Справочная каневского центрального автовокзала.
    3-22-13

    ***
  9. sinpung

    sinpung

    Регистрация:
    28 июн 2010
    Публикации:
    9
    Симпатии:
    0
    Мой город:
    Москва
    Ответ: Справочная каневского автовокзала

    Спасибо! Но не могу дозвониться весь день((
  10. P.S.

    P.S.

    Регистрация:
    28 апр 2008
    Публикации:
    11.247
    Симпатии:
    155
    Мой город:
    Бобрица
    Ответ: Расписание Каневских автобусов

    ***

    Безплатний проїзд на маршрутах приміського сполучення
    № від 24 грудня 2013 року


    [​IMG]


    ВАРТО ЗНАТИ >>>>>

    Право на безплатний проїзд в усі дні тижня на усіх автобусних маршрутах приміського сполучення мають:

    - діти з багатодітних сімей;

    - ветерани війни, у т.ч. інваліди війни, учасники бо-йових дій, учасники війни, члени сімей (дружин, чоловіків) загиблих та померлих учасників бойових дій;

    - реабілітовані громадяни, які стали інвалідами внаслідок репресій або є пенсіонерами;

    - жертви нацистських переслідувань;

    - громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1-ї та 2-ї категорії - посвідчення серії А), потерпілі (1-ї категорії - посвідчення серії А), діти-інваліди (посвідчення серії Д).

    Право на безплатний проїзд два рази на тиждень (неділя, понеділок) на усіх автобусних маршрутах приміського сполучення мають:

    - діти війни;

    - ветерани праці;

    - ветерани військової служби, МВС;

    - ветерани державної пожежної охорони;

    - ветерани державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України;

    - вдови (вдівці) померлих (загиблих) ветеранів військової служби, ветеранів МВС, ветеранів державної пожежної охорони, ветеранів державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України;

    - пенсіонери з числа слідчих прокуратури;

    - особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною;

    - вдови (вдівці) та батьки померлих і загиблих осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною;

    - особи, звільнені в запас, які стали інвалідами під час проходження військової служби;

    - інваліди, діти-інваліди та особи, які супроводжують інвалідів першої групи або дітей-інвалідів (не більше одного супроводжуючого);

    - особи, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною;

    - вдови (вдівці) та батьки померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною.

    Н.Малюк, в.о.начальника управління соціального захисту населення Канівської РДА

    Джерело:
    http://www.dniprowazirka.com.ua/page.php?c=4799
Загрузка...